STALNI POPUSTI ZA UČENIKE I STUDENTE

OCT 2017
25
STALNI POPUSTI ZA UČENIKE I STUDENTE

EDUKATIVNO I ZABAVNO


Opšte je poznato da su naše igre između ostalog i edukativne, potiču kreativno i logičko razmišljanje kod pojedinaca, stvaraju osjećaj za kolektivni, timski rad i kao takve su idealne za studente, srednjoškolce,te učenike starijih razreda osnovnih škola. Na ovaj način podržavamo kognitivni razvoj intelekta naše omladine i pružamo im priliku za neko novo i nezaboravno iskustvo, za razliku od brojnih neinventivnih sadržaja koje im se nude u ovoj našoj turobnoj svakodnevnici.

U svim našim igrama knjige zauzimaju bitno mjesto, a npr. u  Mr. Fox's Secret Study potrebno je primjeniti i osnovno znanje iz matematike, engleskog jezika, književnosti, geografije i sl. Nadamo se da na ćemo i na ovaj način još više inspirisati mlađe uzraste u potrazi za znanjem.

Iako su naše igre prvenstveno namjenjene odraslim, omladina i tinejdžeri se u njima izvrsno snalaze i svojim još uvijek "neoptrećenim" umovima, ali i entuzijazmom, elanom  u nekim segmentima igre znaju nerijetko nadmašiti one starije. Kada su u pitanju najmlađi uzrasti (npr.od 11-12 godina), možemo igre posebno prilagoditi.


Pozivamo sve prosvjetne radnike da nas kontaktiraju za grupne posjete  svojih učenika, bilo kroz razne sekcije, pripreme za takmičenja, nagrade nadarenim učenicima ili cijelih razreda, jer imamo posebne cijene za ovu populaciju. Takođe, želja nam je da nas posjete učenici/studenti i iz drugih dijelova BiH, moguće u sklopu svojih posjeta glavnom gradu (ekskurzije, studijska putovanja i sl.)

article-image-1

Na našoj facebook stranici možete pronaći veliki broj fotografija ranijih organizovanih posjeta učenika/studenata, te pročitati neke od njihovih utisaka.