Najuzbudljivije team building iskustvo

Organizujte vaš naredni korporativni ili team building događaj sa Fox in a Box Sarajevo. Sa preko 30 lokacija širom svijeta i uz gotovo 10 godina iskustva, organizacije team building događaja za velike i male kompanije i organizacije, promjenili smo koncept zabave kako bi pružili najbolje moguće iskustvo za vašu ekipu.

Preuzmite brošuruAuthority

Authority partners (akta.ba)

Nermin Ćatović: "Na ovaj način, vidjet ćete kako funkcionišete kao timovi, te kako ste jači kao skupina, a ne kao individualci. Najbitnije je da ćete se definitivno dobro zabaviti! Preporučit ćemo ovo svim našim kolegama, veoma je neobično i izuzetno zabavno."

star star star star star
ERNO

ERNO ured , Tarčin Forest Resort

Katarina Gasparov: "Ova igra me oduševila! Igra je napeta, i tokom cijele igre morate se osloniti na neke vještine, kako svoje tako i ljudi sa kojima igraš... adrenalin te pukne toliki da ne možeš vjerovat, kao da si na bungee jumping-u...fantastično! Kad riješiš igru, TO JE TO!!"

star star star star star
Richmond

Richmond Park Schools

Edisa ZIlic: "Naša ekipa je posjetila 🦊 i uživali smo. Sat vremena odlične zabave, timske igre i vrijeme kada ste u potpunosti posvećeni timu i zadatku. Osoblje je izuzetno profesionalno i posvećeno, naš boravak su učinili nezaboravnim svojom divnom energijom. Najbolje preporuke!"

star star star star star
NSoft

NSoft

Ajda Marić: "Naša oktobarska posjeta Sarajevu bila je jako zabavna zahvaljujući ekipi Fox in a Box. Svih 13 nas se toliko zabavilo u 3 sobe iz kojih smo morali pobjeći i preporučila bih ovu aktivnost svima koji traže kvalitetnu zabavu!"🙂

star star star star star
GO

GO CLOUD GROUP

Asima Berilo: "Fox in a Box" je bio pun pogodak za naš teambuilding. Igrali smo u dvije ekipe, svi izašli oduševljeni. Obavezno dolazimo opet, samo sljedeći put mijenjamo igre. Iskrena preporuka od naše ekipe!" 👍

star star star star star
Messer

Messer

Haznadar E: "Odlična zabava, odličan Teambuilding za Messer zaposlenike. Zaista je The Bank job igra bila uzbudljiva do zadnje sekunde!" 🔝

star star star star star

Escape room predstavlja izvrsnu team building aktivnost! 

Od sada potpuno novi koncept timske aktivnosti!

1.Escape room: u autentičnom ambijentu u centru Sarajeva trenutno imamo četiri igre: Life sentence, The Bank Job,  Bunker i Coming Home gdje istovremeno u jednom satu možemo da ugostimo do cca 25 igrača. 

2. Mobilne igre: The Final Exam i Braganza. Sa kapacitetom od preko 100 igrača u jedinici vremena, možemo na bilo kojoj lokaciji u BiH ili u regionu organizovati jedinstvenu timsku aktivnost

3. Fox Hunt igre: Naš najnoviji koncept timske aktivnosti koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Mission Sarajevo, Operation:Fast, Trebevic Scouts challenge, The secret of Sarajevo Museum, Mostar hunt itd, samo su neki od naslova naših uzbudljivih outdoor ili indoor igara...

 

Escape room
koncept

Escape room je interaktivna vrsta zabave u kojoj tim igrača treba završiti određenu misiju u vremenskom roku, prevazići sve prepreke i pri tom uživajući u istinskoj avanturi i izazovu. Tokom igre se podstiče međusobna saradnja i interakcija igrača i upravo zato su escape room igre prvi izbor u svijetu zabave gotovo svih starosnih dobi i trenutno hit u svijetu kada se radi o team building aktivnostima.
Ovakav tip igre takođe traži dobru percepciju, saradnju i logiku, podstiče kritičko razmišljanje, kreativnost i entuzijazam.
Fox in a Box Sarajevo nudi mogućnost menadžerima ili osobama iz ljudskih resursa analizu produktivnost tima ili njihovim trenerima i instruktorima da posmatraju i prate svoj tim tokom igre (komunikaciju, liderske sposobnosti, snalaženje u nepoznatom, pritisak vremenskog ograničenja...).Također organizujemo i takmičenja ukoliko timovi i rukovodstvo izraze želju.
team

TIMSKI RAD: Timski rad bit će presudan za završetak vaše misije. Udružite snage i individualne vještine svakog igrača kako biste napredovali u igri.

sport-team

KRITIČKO RAZMIŠLJANJE: Koncipiranje, analiziranje i primjena ideja te prepoznavanje logičkih veza kako bi se postigao vaš konačni cilj.

collaboration

KREATIVNOST: Maštovite ideje pretvorite u stvarnost, izađite iz zone komfora i izazovite svakodnevno razmišljanje!

team team team team team team team team

Pošaljite nam Vaš upit na info@foxinabox.ba sa osnovnim podacima kao što su broj učesnika, planirano vrijeme i lokacija eventa, a naš tim će Vam pomoći da odaberemo najbolju ponudu za Vas i avanturu prepunu utisaka o kojoj ćete pričati danima poslije...  


Ne planirate posjetu Sarajevu?Mi ćemo doći kod vas!

Mobilna igra 1

Coming Home

Poslan na put oko svijeta kako bi sam pronašao odgovore na brojna pitanja naš Greg se malo zanio… Robot kao robot, vrijeme mu ne znači nista :) prošao je jedan cijeli životni vijek kada je odlučio da se vrati. Rastavljen i poslan u kutiji koju samo brilijantna Dejzi zna otvoriti, napokon stiže na staru adresu... Ali ništa više nije isto!!

Mobilna igra 2

The Final Exam

Vaš detektivski tim se nalazi pred najtežim ispitom u karijeri –sarađujući morate pratiti niz tragova i naći način da deaktivirate bombu i spriječite katastrofu... Možete li zadržati pribranost dok tajmer na bombi otkucava Vaše, moguće, poslednje minute!?

Mobilna igra 3

Braganza

U igri "Braganza", sudionici će se upustiti u uzbudljivu potragu za najvećim izgubljenim dijamantom na svijetu, rješavajući intrigantne zagonetke i misterije koje će ih odvesti na nezaboravnu avanturu punu uzbuđenja i izazova!

Sa našim mobilnim verzijama igre možemo doći na bilo koju lokaciju u BiH. Ovo je odlična opcija za kongrese, duža putovanja, razna okupljanja i evente sa različitim povodima u hotelima i drugim namjenskim mjestima, ali isto tako i za postavljanje igre u okviru radnog prostora u firmama, tzv. „team building in premises“ gdje se pogodnim dnevnim rasporedima termina ne remete organizacija poslovanja, a opet se na vrlo zanimljiv i kreativan način razbija svakodnevna uredska monotonija.
Sa druge strane Fox hunt igre nude neograničene mogućnosti za avanture u centru grada, u prirodnom okruženju, muzeju ili bilo kojim lokacijama koje Vam mogu pasti na pamet:)

FOX HUNT image

FOX HUNT

Pripremite se za nezaboravno putovanje dok se upuštate u Fox Hunt. Vaš tim će otkriti skrivene tajne i intrigantne priče, te doživjeti uzbuđenje rješavanja na jedinstvenim i zadivljujućim lokacijama. To je avantura koja će ostaviti trajna sjećanja i potaknuti osjećaj postignuća među članovima vašeg tima.
Upoznajte grad Sarajevo, Mostar, Banja Luku ili inspirativne lokacije poput Vrela Bosne, vodopada Skakavac itd. na nov, neobičan i nadasve zanimljiv način.

Na klik ste do nezaboravne
AVANTURE!

Da li bi ste radije bili npr tajni agenti ili istraživači u potrazi za blagom? Putovali u daleku prošlost ili se suočavali sa izazovima budućnosti? Izaberite svoju igru! :)

Coming Home image

Coming Home

Mobilna igra

Final Exam image

Final Exam

Mobilna igra

The Bank Job image

The Bank Job

The Bunker image

The Bunker

Coming Home image

Coming Home

Imate pitanje? Javite nam se!

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja i poslati detaljnu ponudu u što kraćem roku! Želite vidjeti više fotografija? Kliknite ispod na naš Instagram ili Facebook profil