NAJUZBUDLJIVIJA ZABAVA U SAMOM CENTRU SARAJEVA
NASE IGRE


THE BANK JOB
IZABERITE TERMINTHE BUNKER
IZABERITE TERMINCOMING HOME
IZABERITE TERMINIgrajte Fox in a Box escape room na Vasoj lokaciji!

ČITAJTE VIŠE

ESCAPE ROOM = TEAM BUILDINGNe samo da smo vrhunski vid zabave sa prijateljima, porodicom ili pak nezaboravna avantura sa Vašeg rođendana ili neke druge proslave. Mi smo puno više od toga... 
Tražite li novi i kreativni korporativni događaj? Fox in a Box je odgovor!
Timski rad i kreativno razmišljanje kako bi riješili logičke probleme i izazove... to je vrhunska team building aktivnost.
Kompanije koje su nam ukazale povjerenje:FOX IN A BOX WORLDWIDE: 32 LOCATIONS ON 4 CONTINENTS

NEWS

/ FOX HUNT
2023-09-12

Želite da upoznate grad Sarajevo, Mostar, Banja Luku ili inspirativne lokacije poput Vrela Bosne, vodopada Skakavac itd. I to sve na nov, neobičan i nadasve zanimljiv način. Uplovite u novu avanturu - Fox Hunt. Opcija za pojedince, parove, turiste, veće i manje grupe...

VIŠE

PITANJANAPIŠITE NAM MAIL

FOX IN A BOX SARAJEVO

Timska avantura prepuna uzbuđenja i misterija! Ovladajte vještinama najboljih tajnih agenata, spasite svijet ili pokušajte opljačkati banku!

PORODICA I PRIJATELJI

Room Escape igre predstavljaju savršen izbor za izgradnju korporativnih timova. Svi učesnici će morati da rade zajedno kao tim, koristeći logiku i kreativnost, kako bi prevazišli brojne prepreke!

TEAM BUILDING

Kod nas možete da proslavite rodjendan na inovativan, kreativan i uzbudljiv način. Pored igara za odrasle u ponudi imamo igre prilagođene za uzrast 10-12 kao i 13-15 godina.

ZABAVA ZA DJECU

TRIPADVISOR? WE NAILED IT.